Levertijden en verzendkosten

Van bestellingen via onze webshop

Onze levertijden

Zie je op de product pagina

Elk product in onze webshop kent een specifieke levertijd, Zodra je op de product pagina bij alle keuzemogelijkheden een selectie hebt gemaakt wordt onder de prijs in groen gekleurde tekst de verwachte verzenddatum getoond.Die levertijd gaat in vanaf het moment dat de printbestanden door ons zijn ontvangen & goedgekeurd en de betaling door ons is ontvangen.

Spoedlevering

Wist je dat diverse producten (indien voor 12:00 uur besteld) nog dezelfde werkdag verzonden kunnen worden? Bijvoorbeeld DIN A1 posters kunnen al binnen 24 uur bezorgd zijn! Heb je spoed met een bestelling en ligt de verwachte verzenddatum te ver? Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot het eerder verzenden van het print product. Meestal kan de levertijd kosteloos teruggebracht worden.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Doorgaans de eerst volgende werkdag/zaterdag

Met de betrouwbare service van onze verzendpartner PostNL wordt in 99% van alle gevallen je bestelling de eerstvolgende werkdag/zaterdag bezorgd.

Deze levertijd is echter geen garantie, In uitzonderingsgevallen is het mogelijk dat een leverdag afwijkt. Dit kan zijn doordat de bestelling in verband met gewicht of grootte geleverd wordt door een andere transporteur, of door drukte in het distributiecentrum van PostNL.

Bezorging van pallets en A0 formaten

Palletzendingen en pakketten met sandwichborden en stoepbordplaten van het formaat DIN A0 (84 x 120 cm) worden via DHL Parcel verzonden. De verzending hiervan heeft een doorlooptijd van twee werkdagen. Daarnaast wordt er verzocht dat er de gehele werkdag iemand op het afleveradres aanwezig is.

Gratis verzending vanaf € 100,- excl. BTW

Binnen Nederland en België (wordt automatisch toegevoegd en geldt niet voor sandwichborden)

Uitzonderingen op onze levertijden

Feestdagen, ontbrekende bestanden, etc.

* Erkende feestdagen: worden niet meegerekend in de levertijd. De verzenddatum wordt automatisch doorgeschoven naar de eerst volgende werkdag..

Onderstaande factoren kunnen de levertijd van je bestelling vertragen. Indien één van onderstaande situaties zich voordoet komt de oorspronkelijke levertijd volledig te vervallen. Je ontvangt van ons uiteraard wel even netjes een berichtje indien er sprake is van een andere levertijd.

  • Het opnieuw uploaden van bestanden
  • Het bestand dat is aangeleverd is niet printklaar
  • We hebben onvolkomenheden dan wel spelfouten aangetroffen
  • Omstandigheden bij de verzender die buiten onze controle vallen

Heel soms moeten we helaas vaststellen dat de verzending vertraging oploopt door omstandigheden bij de verzender, hier zijn wij niet voor aansprakelijk. 

Verzendkosten binnen Nederland en naar het buitenland

Prijzen zijn excl. BTW, met track & trace notificatie

Land Verzendkosten Levertijd
Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden) € 7,10 +/1 werkdag
België € 8,65 +/1 werkdag
Europa zone 1: (Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.) € 18- 1-3 werkdagen
Europa zone 2: (Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, de Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland.) € 23,50 3-5 werkdagen

Een bestelling zelf ophalen

Handig bij spoed bestellingen

We Love To Print is de online printshop van de in Gennep gevestigde print-, design-, & communicatiestudio Printmarkt.  Bij een spoedopdracht kan een dag gewonnen worden door de bestelling zelf op te halen op ons adres in Gennep.

Omdat wij met een klein team van gepassioneerde printers werken kunnen wij zeer flexibel inspelen op dergelijke wensen. Indien je bestelling tijdig is ontvangen doen wij graag ons best om deze nog dezelfde dag voor je klaar te hebben. We verzoeken je wel om even telefonisch contact met ons op te nemen alvorens het plaatsen van je bestelling om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden
Ma t/m Vr 09:00-12:30 | 13:30-18:00