Menukaarten laten drukken voor een horeca gelegenheid

Via onze webshop kun je het ontwerp laten printen van de dinerkaart, lunchkaart, drankenkaart en wijnkaart van een restaurant, lunchroom of café.

Wij hebben een ruime keuze van 6 ongevouwen en 8 gevouwen formaten die zowel op een speciale papiersoort naar keuze als op vet-, olie- en waterbestendig materiaal geprint kunnen worden.

enkel- en dubbelzijdig full color (CMYK)
vanaf 10 stuks verkrijgbaar
binnen 1 werkdag verzonden!
kies uit meer dan 10 luxe papiersoorten
ook op waterbestendig kunststof
bestel een gratis samplepakket

Ga naar de productpagina

Kies de gewenste uitvoering voor je menukaarten

Waterbestendige menukaarten bestellen

Een onverwachtse regenbui komt in Nederland letterlijk uit de lucht vallen. Met als gevolg dat alle papieren menukaarten de prullenbak in kunnen.

Daar hebben wij een oplossing voor gevonden…

Wij kunnen zowel ongevouwen als gevouwen menukaarten tevens direct printen op vet-, olie en waterbestendig kunststof, dus geen gedoe meer met lamineren. rafelende randjes, etc.

Deze menukaarten doorstaan elke regenbui en kunnen ook nog eens worden schoongemaakt met een sopje, dankzij de bestendigheid tegen chemicaliën.

Wij printen onze menukaarten op kunststof

Om waterbestendige menukaarten te vervaardigen printen wij wijnkaarten, dagmenu’s en lunchkaarten in elk gewenst formaat direct op een kunststof substraat.

Voor ongevouwen menukaarten gebruiken wij Synaps. Dit materiaal is waterbestendig, scheurt niet en is bovendien bestand tegen UV-licht waardoor het uitermate geschikt is voor toepassing in veeleisende buitenomgevingen.

Dankzij een speciale coating heeft dit synthetische papier ook nog eens de look-and-feel van een luxe papiersoort.

Alle formaten geprint op Synaps

WATERBESTENDIGE GEVOUWEN MENUKAARTEN

Onze waterbestendige gevouwen menukaarten worden geprint op een 250 of 290 grams dikke kunststof folie genaamd Teslin. Dit materiaal heeft een mat oppervlak. Full colour prints op dit materiaal zijn water-, en scheurbestendig en bovendien ontzettend duurzaam.

Ga naar de productpagina

Regelmatig van menu Wisselen?

Dan ben je bij ons het juiste adres! Dankzij onze scherpe prijzen en supersnelle productie van maximaal 1 werkdag hoef je geen gat in je budget te slaan om regelmatig nieuwe lunch menukaarten te laten printen.

Menukaarten printen op luxe papier

Menukaarten op DIN A4 formaat

Geprint op 285 g/m2 Stardream Digital Crystal

Bij elk formaat menukaart in onze webshop kan men een keuze maken uit maar liefst 12 verschillende speciale papiersoorten om supersnel ijskaarten, drankkaarten, dinerkaarten of lunchkaarten voor horeca gelegenheden te laten printen.

Zoals het hippe Gmund Heidi Soft Kraft; een gerecycled, gekleurd karton met een zacht oppervlak, het elegante dubbelgestreken MultiCard 2S en het chique Chromolux 700 High White; dat één hoogglanzende zijde heeft. Keuze genoeg!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de eigenschappen van een papiersoort of bestel gratis een proefexemplaar!

onze papiersoorten
 0,00 excl. BTW -  0,00 incl. BTW

Een SAMPLEPAKKET VAN menukaarten ontvangen?

Als horeca ondernemer wil je natuurlijk dat je menukaarten lang genoeg mee gaan er er aantoonbaar uit blijven zien totdat je van menu wisselt. Er is echter geen ontkomen aan dat drank- en etensresten op den duur op de menukaarten terecht komen. Vooral lunchkaarten die buiten staan of liggen op uw terrastafels, worden enorm op de proef gesteld door wind en regen.

Wij printen menukaarten ook op waterbestendig materiaal. Bestel gratis een sample pakket met voorbeelden van waterbestendige menukaarten.

Bestel een gratis samplepakket