Bouwtekeningen laten afdrukken in kleur of zwart/wit

bouwtekeningen afdrukken

Bestel eenvoudig online je bouwtekeningen gedrukt in full colour of zwart/wit in de formaten DIN A2, DIN A1, DIN A0 en DIN A0+. Online printen van je bouwtekeningen kan middels het aanleveren van een pdf of tiff bestand.

Wij printen bouwtekeningen op 100 g/m² mat gecoat CAD-GIS inkjetpapier. Dit papier leent zich uitstekend voor het printen van gedetailleerde tekeningen met vlakvullingen.

Naar de productpagina

MEERDERE ORIGINELEN BESTELLEN

Combineer zoveel originele bouwtekeningen naar wens binnen één bestelling. Wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening.

Bijvoorbeeld…
Wil je graag 1 afdruk bestellen van tien verschillende tekeningen van DIN A2 formaat? Bestel dan 10 exemplaren van onze DIN A2 tekeningen en upload een pdf die bestaat uit tien verschillende pagina’s. Ofwel: de tien verschillende bouwtekeningen.

EIGEN PRINT PRODUCTIE IN GENNEP

Omdat wij onze bouwtekeningen zelf printen, beheren wij het proces van begin tot eind en kunnen wij je tekeningen ook supersnel geprint hebben.

Standaard worden onze bouwtekeningen de eerstvolgende werkdag verzonden. Heb je met spoed bouwtekeningen nodig? Indien je op werkdagen een bestelling plaatst voor 14:00 uur, kunnen de bouwtekeningen nog dezelfde dag opgehaald worden op ons adres in Gennep.

Wat kost het afdrukken van een bouwtekening in kleur?

Bouwtekening
DIN A2
100 g/m² mat gecoat CAD-GIS inkjetpapier
€ 1,98 excl. BTW p/s.
Naar product
Bouwtekening
DIN A1
100 g/m² mat gecoat CAD-GIS inkjetpapier
€ 4,13 excl. BTW p/s.
Naar product
Bouwtekening
DIN A0
100 g/m² mat gecoat CAD-GIS inkjetpapier
€ 5,54 excl. BTW p/s.
Naar product

Dezelfde dag nog over je tekening beschikken?

Wil je met spoed een bouwtekeningen laten afdrukken? Kies er dan bij het plaatsen van je bestelling voor om je tekening af te halen op ons adres in Gennep. Bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor 14:00 uur kunnen doorgaans nog dezelfde dag opgehaald worden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Voor wie?

Onze geprinte bouwtekeningen worden onder andere gebruikt door aannemers, architecten en makelaars.

Standaard drukken wij op een stevig stuk 100 grams papier dat zich uitstekend leent voor gebruik in de bouwsector. Onze bouwtekeningen zijn uiteraard ook door particulieren te bestellen.

bestel bouwtekeningen online
bg_image

Bouwtekeningen

Voor aannemers, architecten, etc.