Lichtbak posters drukken voor gevels, billboards en reclamezuilen

Lichtbak posters drukken

Sinds kort beschikken wij over backlit polyester. Dit materiaal kan ingezet worden voor het printen van watervaste lichtreclame die gebruikt kan worden aan gevels, reclamezuilen, billboards, beurzen, exposities, winkelpanden, frisdrankautomaten, cafetaria’s en snackbars.

Registratie formulier bron- en contactonderzoek

De geruchten doen de ronde dat horeca ondernemingen vanaf 29 september 2020 in het hele land om 22:00 uur hun deuren moeten sluiten, toeschouwers zijn niet meer welkom bij sportwedstrijden, supermarktbezoekers dienen hun winkelwagentjes te ontsmetten en de registratie van klanten en bezoekers wordt verscherpt.

With Compliments Cards laten drukken

With Compliments Cards zijn onmisbaar voor webshops! Met deze kaarten kun je op eenvoudige wijze je klanten en relaties een blijk van waardering geven. Bedankkaarten zijn in onze webshop verkrijgbaar in vier verschillende formaten, zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt.

Verplichte klantregistratie in de horeca in Nederland

Naast de vele maatregelen die horeca ondernemers reeds hebben moeten treffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan komt daar nu een registratieplicht bij. Bij ons kun je registratieformulieren laten drukken op handzaam DIN A6 formaat. Al verkrijgbaar vanaf 10 bloks van 50 vel.

Waterbestendige menukaarten voor extra hygiëne in horeca

Horeca ondernemers zullen er waarschijnlijk niet onderuit komen om diverse maatregelen te treffen in het kader van het “nieuwe normaal”. Heeft u er al over nagedacht welke rol uw menukaarten hierbij kunnen spelen?

Zwaarder gram gewicht voor het populaire papier Fuego Felt

Fuego Felt is pakweg drie jaar geleden aan ons papier assortiment toegevoegd in een 260 grams variant. Deze variant van dit ongestreken papier met een geschepte wolkstructuur wordt de komende weken in onze webshop vervangen voor een nog dikkere 320 grams variant.

Grootformaat posters van superieure kwaliteit tot en met A0 formaat

Deze zomer hebben wij ons machinepark uitgebreid met de komst van een hagelnieuwe grootformaat printer van Canon. Dankzij deze geweldige alleskunner printen wij groot formaat posters tot en met DIN A0 formaat (841 x 1189 mm), met liefde voortaan helemaal zelf! Ideaal voor het printen van onder andere presentaties, winkelposters en foto posters.

Waterbestendige gevouwen menukaarten

Wij hebben onlangs ons ruime papierassortiment uitgebreid met het zogenaamde “polyethyleen folie”. Dit is een kunststof folie met een microporeuze structuur en een perfecte tonerhechting die er voor zorgt dat de print wordt beschermd door een waterbestendige laag. Terraskaarten geprint op dit materiaal kunnen volledig worden blootgesteld aan water zonder het risico te lopen dat deze niet langer bruikbaar zijn.