Verzending van onze bedrukte sandwichborden

Verzending van onze sandwichborden

Onze print producten worden doorgaans verzonden via onze vaste verzendpartner PostNL. Voor grotere pakketten die niet voldoen aan de maximale dimensies van een pakket maken wij gebruik van de diensten van DHL Parcel en DHL Europlus. Dit betreft met name onze productcategorieën stoepbordplaten en sandwichborden.

Nieuwe ril- en snijmachine

Automatische ril- en snijmachine

In het voorjaar van 2021 hebben wij een volledig automatische ril- en snijmachine toegevoegd aan ons machinepark. Deze machine wordt ook wel een snijplotter genoemd en leent zich uitstekend voor het maken van alle soorten verpakkingen, van popcorn bakjes tot take away doosjes. Maar ook voor stickers met een eigen formaat, of gesneden naar een bepaalde vorm.

Fine Art Posters | Kunst afdrukken op foto-katoenpapier

Fine Art Posters afdrukken

In het najaar van 2020 hebben wij in opdracht van een kunstenaar reproducties van diverse kunstwerken geprint op foto-katoenpapier. Het resultaat dat uit onze Canon ImagePROGRAF was werkelijk verbluffend. Dit bracht ons op het idee om afdrukken op dit 320 g/m² high-end foto-katoenpapier onder te brengen in een aparte categorie in onze webshop.

Lichtbak posters drukken voor gevels, billboards en reclamezuilen

Lichtbak posters drukken

Sinds kort beschikken wij over backlit polyester. Dit materiaal kan ingezet worden voor het printen van watervaste lichtreclame die gebruikt kan worden aan gevels, reclamezuilen, billboards, beurzen, exposities, winkelpanden, frisdrankautomaten, cafetaria’s en snackbars.

Registratie formulier bron- en contactonderzoek

De geruchten doen de ronde dat horeca ondernemingen vanaf 29 september 2020 in het hele land om 22:00 uur hun deuren moeten sluiten, toeschouwers zijn niet meer welkom bij sportwedstrijden, supermarktbezoekers dienen hun winkelwagentjes te ontsmetten en de registratie van klanten en bezoekers wordt verscherpt.

With Compliments Cards laten drukken

With Compliments Cards zijn onmisbaar voor webshops! Met deze kaarten kun je op eenvoudige wijze je klanten en relaties een blijk van waardering geven. Bedankkaarten zijn in onze webshop verkrijgbaar in vier verschillende formaten, zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt.

Verplichte klantregistratie in de horeca in Nederland

Naast de vele maatregelen die horeca ondernemers reeds hebben moeten treffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan komt daar nu een registratieplicht bij. Bij ons kun je registratieformulieren laten drukken op handzaam DIN A6 formaat. Al verkrijgbaar vanaf 10 bloks van 50 vel.