We Love To Print

Online printshop van Printmarkt.eu V.O.F.

We Love To Print is de online printshop van deze in Gennep gevestigde print-, design en communicatiestudio.

Printmarkt ondersteunt al 25 jaar lang particulieren en bedrijven met het grafisch ontwerpen, printen en drukken van communicatie uitingen. Met een regionale focus.

Op ons fysieke adres in Gennep kan men terecht voor alle vragen op het gebied print- en drukwerk. Van het ontwerpen van een geboortekaartje tot de opmaak en realisatie van een compleet verenigingsblad. Middels onze webshop We Love To Print willen wij graag onze passie voor print producten verder verspreiden.

Meer info over Printmarkt

Contactinformatie

De Poel 12
6591BV Gennep

T. 0485-325409
E. info@welovetoprint.nl

KVK: 12028523
BTW Nr.: NL8086.34.732.B01

Ons vaste team

Sjang
Eigenaar

Joke
Eigenaar

Marc
Printer

Mark
Ontwerper

Onze werkwijze

Digitaal printen van kleine oplagen

We Love To Print is gespecialiseerd in het printen van kleine oplagen tot en met circa 500 stuks. Wij kopen geen productiecapaciteit in bulk in zoals diverse online drukkers om vervolgens tegen dumpprijzen maar zo veel mogelijk weg te kunnen stampen, of zetten het één op één door zoals die drukwerkmakelaartjes. Wij produceren alles zelf in Gennep en bij ons komt bij elk product nog menselijk handelen kijken.

Hierdoor kunnen wij inspelen op persoonlijke wensen van de klant, zoals speciale afterpress afwerkingen en stoppen wij het printproces indien wij enige onvolkomenheden als tekstfouten of dergelijke aantreffen. Wel zo netjes!

Printen van kant-en-klare (pdf) bestanden

Onze online printshop verwerkt alleen bestellingen die gepaard gaan met een kant-en-klaar aangeleverd bestand. Dat wil zeggen dat het bestand dusdanig voldoet aan onze ontwerp tips dat wij het direct naar de printer kunnen sturen. Eigenschappen van een kant-en-klaar bestand kunnen per productcategorie verschillen. Bekijk daarom altijd goed de bijbehorende werktekening en schroom niet om contact met ons op te nemen ter ondersteuning.

Hoe lever ik een kant-en-klaar bestand aan?