PaperWise | papier gemaakt van landbouw afval

PaperWise - papier gemaakt van landbouwafval

Ons papierassortiment bestaat reeds uit diverse milieubewuste papiersoorten die deels of volledig uit gerecycled materiaal bestaan. Daar hebben wij onlangs het hippe PaperWise papier aan toegevoegd.

PaperWise is een nieuwe generatie milieuvriendelijk sociaal verantwoord papier van landbouwafval, de stengels en bladeren die overblijven na de oogst. Hiermee geven wij een tweede leven aan landbouwafval, verkleinen wij onze ecologische voetafdruk, geven meer waarde aan afvalstoffen en voorkomen verspilling van waardevolle grondstoffen. De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan dat van papier van bomen en zelfs 29% lager dan recycled papier.

Lees meer over de duurzame missie van paperwise

PaperWise Earth Pact Natural

Earth Pact Natural is milieuvriendelijk ongebleekt karton van 100% landbouwafval. Dit duurzame karton met een zeer lage milieu impact heeft een natuurlijke lichtbruine kleur en is geschikt voor food en non-food toepassingen. De natuurlijke lichtbruine kleur laat zich uitstekend full colour (CMYK) bedrukken op onze professionele Canon apparatuur. PaperWise Natural wordt op maat gemaakt tot duurzame en innovatieve verpakkingen, verpakkingen voor cosmetica en geneesmiddelen, visitekaartjes, leaflets, kaarten, hangtags, boek en brochure omslagen.

Verklein de ecologische voetafdruk van je verpakkingen en drukwerk met PaperWise en communiceer je bewuste keuze met het PaperWise product logo.

Volledig recyclebaar papier

PaperWise Earth Pact Natural is gecertificeerd voor voedselveiligheid (EC1935/2004), industriële compostering (EN13432), thuis compostering (DIN CERTCO Home Compostable) en is geschikt om te recyclen via de normale oude papierstroom.

Deze nieuwe papiersoort is inmiddels te selecteren in onze webshop bij alle print producten die hiervoor in aanmerking komen. Heb je een specifieke wens met betrekking tot PaperWise, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle getagde producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *