Hanglabels en hangtags drukken

Zeer populair in de horeca en de detailhandel

Hangtags van stevig papier

Presenteer producten in de horeca en detailhandel op een unieke manier met een zelf ontworpen hanglabel gedrukt op een speciale papiersoort.

Hangtags, prijskaartjes, kledinglabels, merklabels, productkaartjes, cadeaulabels en geschenklabels.

Een greep uit de vele benamingen voor dit product dat op diverse wijzen inzetbaar is in de horeca, detailhandel en voor industriële toepassingen.

  • Enkel- en dubbelzijdige bedrukking (CMYK)
  • Kies uit meer dan 10 mooie papiersoorten
  • Optioneel bewerken van de hoeken
  • Standaard voorzien van een boorgat
  • Combineren met koordjes van touw of kunststof
  • Ook in afwijkende formaten verkrijgbaar!
Naar de productpagina

Hoeken laten bewerken

Na het selecteren van het formaat, de druk en de gewenste papiersoort kun je vervolgens kiezen om de hoeken van de hanglabels te laten bewerken. Zo krijgen je labels een nog mooiere uitstraling.

Kies uit het afronden van alle vier de hoeken, of het schuin afsteken van de linker- en rechter bovenhoek. Voor de bewerking van de hoeken wordt eenmalig een toeslag gevraagd van 20% van de printprijs. Deze wordt op de productpagina duidelijk vermeld.

Kijk hier hoe het werkt

Inclusief boorgat

Inclusief boorgat

Inclusief boorgat

74 x 105 mm

Open formaat: 100 x 50 mm

Open formaat: 210 x 50 mm

Open formaat: 100 x 105 mm

Boorgat / ophangoog

Om onze hangtags te bevestigen aan een product of voorwerp voorzien wij deze standaard van een boorgat/ophangoog met een doorsnede van 5 mm.

Dit boorgat wordt in het midden van het hanglabel geplaatst, met het hart van het boorgat op 10 mm van de rand van het papier. Kies op de productpagina de gewenste positie van het boorgat (links-, midden- en rechtsboven) en de gewenste diameter van het boorgat (3, 4, 5, 5,5 of 6 mm). Bij een liggende oriëntatie van het ontwerp zal het boorgat logischerwijs in het midden van de korte zijde geplaatst worden. Je kunt eventueel in het ontwerp met een klein stipje aangeven waar het boorgat dient te komen. Bij twijfel over de beoogde plaatsing van het boorgat sturen wij altijd even een digitale drukproef waarin de plaatsing van het boorgat wordt aangegeven.

Naar de productpagina