Sandwichbord lantaarnpaalborden voor reclame langs de weg

NOOIT MEER PLAKKEN!

Bedrukte sandwich borden zijn het middel voor de promotie in de buitenlucht van evenementen, activiteiten, festivals en verkiezingen. Dankzij onze bedrukte borden hoef je niet langer omslachtig posters met lijm te plakken op karton of kunststof platen om middels een outdoor poster onmisbare lantaarnpaalreclame langs de weg te maken.

Onze lantaarnpaalborden zijn UV- en weersbestendig!

Wij drukken posters op een hoogwaardige wijze met een speciale inkt direct op volledig recyclebare kunststof kanaalplaten. Dankzij deze inkt verkleuren onze borden niet bij langdurige blootstelling aan zonlicht en kunnen ze elke regenbui doorstaan. Verder op deze pagina leggen wij alles uit over de verschillende uitvoeringen van sandwichborden, het bevestigen er van en de bestelwijze in onze webshop.

Naar de productpagina

Sandwichborden (1 bord bestaat uit 2 platen)

Onze standaard sandwichborden worden gerealiseerd middels het tegen elkaar aan plaatsen van twee bedrukte kunststofplaten aan weerszijden van een object. Naar wens worden deze gratis voorzien van 10 boorgaten/ophangogen. Deze variant is tevens als losse plaat inzetbaar tegen een hekwerk of muur. Sandwichborden zijn in onze webshop verkrijgbaar in drie verschillende formaten: DIN A1 (59,4×84,1 cm), DIN B1 (70×100 cm) en DIN A0 (84,1×120 cm).

Wat kost reclame langs de weg met sandwichborden?

Sandwichbord
DIN A1
59,4 x 84 cm
4 stuks € 86,-
6 stuks € 102,-
8 stuks € 118,-
10 stuks € 134,-
Meer prijzen
Sandwichbord
DIN B1
70 x 100 cm
4 stuks € 116,-
6 stuks € 124,-
8 stuks € 140,-
10 stuks € 166,-
Meer prijzen
Sandwichbord
DIN A0
84 x 120 cm
4 stuks € 160,-
6 stuks € 190,-
8 stuks € 240,-
10 stuks € 255,-
Meer prijzen

GRATIS SAMPLE!

Laat je overtuigen van de inzetbaarheid van onze full colour bedrukte sandwichborden voor een verkiezings- of promotie campagne voor een festival en bestel hier geheel vrijblijvend een gratis sample op ‘brievenbusformaat’ van een full colour bedrukt sandwichbord.

Naar bestelpagina

Tevreden klanten uit diverse branches gingen je voor

UV- en weersbestendig

Bedrukte sandwichborden zijn uitermate geschikt voor buitenreclame. Of je promotiecampagne nu twee weken duurt of je zet ze meerdere keren in voor korte tijd, bijvoorbeeld als reclameborden langs de weg naar een festival of ander evenement.

De duur van je promotiecampagne speelt geen rol voor het gebruik van onze herbruikbare sandwichborden. Dankzij een hoogwaardige druktechniek zijn de prints van onze bedrukte sandwichborden namelijk UV- en weersbestendig.

Dit betekent dat deze niet verkleuren door langdurige blootstelling aan de zon en na dagen in de stromende regen te hebben gestaan er nog even gelikt uit zien! Een reclamebord buiten plaatsen was nog nooit zo eenvoudig en bij ons nog betaalbaar ook.

Ophangogen, tyraps en tips voor bevestiging

Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het plaatsen van boorgaten ofwel ophangogen. Daarnaast worden er gratis voldoende tyraps bijgeleverd. Standaard worden onze sandwichborden voorzien van 10 gestanste ophangogen met een doorsnede van 6 mm en deLuxe sandwichborden worden standaard voorzien van 14 gestanste ophangogen. Mocht je het plaatsen van boorgat achterwege willen laten dan kan dat aangegeven worden tijdens het bestelproces.

Om lantaarnpaal reclame langs de weg te maken met onze bedrukte sandwichborden raden wij aan om bij het bevestigen om een boom of lantaarnpaal alle boorgaten te gebruiken. Dankzij onze unieke plaatsing van boorgaten aan de onder- en bovenzijde kunnen onze sandwichborden hoger bevestigd worden en blijven ze goed gepositioneerd ten gunste van de kijkrichting. Bekijk eens dit voorbeeld van de plaatsing van A0 lantaarnpaalborden voor de Niersdal Survival Run.

Verschillende ontwerpen combineren in 1 oplage

Indien je over meerdere ontwerpen beschikt die je graag in wilt zetten als outdoor poster kun je deze combineren in één bestelling. Per wissel van motief/ontwerp rekenen we slechts € 25,- (excl. BTW). daarnaast ben je helemaal vrij in het aantal sandwichborden per motief dat je wenst af te nemen, zolang het een viervoud betreft (4, 8, 12, 16, 20, 24 etc.).

Stel je hebt posters ontworpen voor 4 verschillende evenementen: Voor elk evenement wil je graag 8 bedrukte sandwichborden in gaan zetten. Bij ons hoef je dan slechts 32 sandwichborden in één keer te bestellen en bij je bestelgegevens geef je simpelweg aan ons door hoeveel je er van elk wenst te hebben, zolang dit maar een veelvoud van 4 betreft.

Ga naar de bestelpagina