Tafelstandaarden en tentkaarten drukken

COMMUNICEER OP ORIGINELE WIJZE

Breng een boodschap op bijzondere wijze over op klanten of gasten met onze bedrukte tafelstandaards en tentkaarten

Voorzie een tafeldisplay van een aankondiging voor een evenement, een keuzemenu dat maandelijks wisselt of een knallende aanbieding. Supersnel gebruiksklaar geleverd!

bekijk onze formaten en prijzen

Onze uitvoeringen van tafelstandaards

Een driehoekstandaard ofwel tentkaart als deze grijpt direct de aandacht van klanten en relaties en doet naar onze mening nog meer van zich spreken dan een ‘platte’ flyer.

Wat is een tentkaart?

Een geprinte tafelstandaard als deze wordt doorgaans ook wel een baliedisplay, toonbankdisplay of tentkaart genoemd; deze laatste benaming is uiteraard ontleend aan de uiterlijke kenmerken van dit drukwerk product.

De mogelijkheden zijn echter niet aan deze vormen begrensd. Indien je andere wensen hebt met betrekking tot de uitvoering van dit product denken wij graag met je mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Horeca tafelstandaards tref je in onze webshop in zes verschillende uitvoeringen/formaten en deze zijn vanaf 10 exemplaren eenvoudig online te bestellen. Bovendien worden tentkaarten al binnen 48 uur verzonden!

Je hebt al 10 prachtige tafelstandaarden voor € 15,04

Klaar om op tafel te plaatsen

Onze tafelstandaarden worden kant-en-klaar geleverd. Dat wil zeggen dat wij ze niet alleen printen en drukken, maar ook aan de binnenkant plakken zodat je ze na de supersnelle levering direct op tafel of een balie kunt plaatsen.

Op de productpagina is bij “afwerking” geplakt (direct in gebruik te nemen) standaard voor je geselecteerd. Het is in overleg mogelijk om tafelstandaarden “plano” te bestellen.

Plano tafelstandaarden zijn voorzien van een dubbel-zijdige plakstrik en dienen alleen nog geplakt te worden.

Onze voorbeelden concentreren zich voornamelijk op de horeca maar onze tafelstandaarden zijn geschikt voor alle bedrijven of winkels met een toonbank of balie.

Maak van het wachten een informatiemoment door klanten via deze opvallende baliedisplays te informeren over belangrijke nieuwtjes en mededelingen.

Zet onze tafelstandaarden in als…

Menukaart
Aanbieding van de week/maand
Week- of maandmenu
Aankondiging van een evenement
De mogelijkheden zijn eindeloos

Hulp nodig met het grafisch ontwerpen van een tafelstandaard?

Kom je er niet helemaal uit met het grafisch ontwerpen van de tafelstandaard of tentkaart? Download dan de PDF werktekening van het gewenste formaat tafelstandaard en begin direct met ontwerpen.

Formaat Eindformaat (open) Formaat voor aanleveren PDF werktekening Indesign template
DIN A6 Liggend 148 x 210 mm 152 x 214 mm
DIN A6 Staand 296 x 105 mm 300 x 109 mm
Prisma DIN A6 148 x 315 mm 152 x 319 mm
Prisma Staand 294 x 210 mm 298 x 214 mm
Tentkaart DIN A5 380 x 148 mm 384 x 152 mm
Tent Kalender 240 x 296 mm 244 x 300 mm
Bezoek de productpagina van onze tafelstandaarden