Visitekaartjes laten drukken met je eigen huisstijl

VISITEKAARTJES PRINTEN OP SPECIAAL PAPIER

Visitekaartjes gedrukt met je eigen ontwerp springen er pas echt uit als het is geprint op een speciale papiersoort

In onze webshop kun je kiezen uit maar liefst 12 verschillende papiersoorten voor het maken van luxe en speciale visitekaartjes. Vanaf 100 stuks bestelbaar.

Voor elke branche een passende stijl. Denk aan kartonnen kraft visitekaartjes, duurzame Bio Top visitekaartjes, eco visitekaartjes, kunststof visitekaartjes, parelmoer visitekaartjes of kaartjes met een glanzende voorzijde.

naar de productpagina

Flexibele oplagen en binnen 2 werkdagen verzonden

Visitekaartjes bestel je in onze webshop enkel- of dubbelzijdig bedrukt in een oplage vanaf 100 exemplaren. Daarnaast kom je in tegenstelling tot andere internet aanbieders bij ons niet voor onprettige verrassingen te staan tijdens het bestelproces. Bij ons worden speciale visitekaartjes standaard binnen 48 uur verzonden. Daar rekenen wij geen toeslag voor.

Visitekaartjes categorieën

Bijzondere visitekaartjes

Door op diverse papiersoorten en materialen te printen weten wij bijzondere visitekaartjes te produceren. Wat dacht je van onze pvc visitekaartjes. Deze worden geprint op water,- vet- en scheurbestendig polyester, zodoende zijn deze kunststof visitekaartjes voor talloze doeleinden inzetbaar; klantenkaarten, lidmaatschapskaarten, badges, plantenlabels, etc.

Visitekaartjes op gelinieerd papier

Kies voor deze originele visitekaartjes geprint op de papiersoort Original Gmund Vergé. Bij een staande oriëntatie van je ontwerp loopt er een prachtige voelbare lijnstructuur van links naar rechts door je ontwerp.

Visitekaartjes met een viltmarkering

Het papier voor deze aparte visitekaartjes wordt door ons veelvuldig ingezet voor hippe geboortekaartjes. Kies voor onze Structuur Visitekaartjes voor het laten drukken van visitekaartjes met een voelbare tweezijdige viltmarkering.

Visitekaartjes op kraft papier

Een geweldig stuk papier! Ben je op zoek naar creatieve visitekaartjes dan zijn onze kraft visitekaartjes wellicht iets voor jou. Dit gekleurd gerecycled leent zich uitstekend voor minimalistische ontwerpen.

Visitekaartjes met een metallic look

Luxe visitekaartjes laat je drukken op ons Chromolux Metallic Silver papier. Dit papier heeft aan de voorzijde een glanzende metallic tint en heeft een witte licht gestreken beschrijfbare achterzijde.

VISITEKAARTHOUDER BESTELLEN

Maak je bestelling visitekaartjes compleet met een kunststof visitekaarthouder. Deze houders zijn verkrijgbaar voor een liggend en staand ontwerp visitekaartjes. Ideaal voor het presenteren van visitekaartjes op een bureau of balie. Verkrijgbaar per stuk voor € 2,48 excl. BTW.

Bestelpagina visitekaarthouders

Visitekaartjes drukken met eigen ontwerp

Heb je zelf een prachtig visitekaartje ontworpen om je huisstijl compleet te maken en zoek je een adres om deze precies te printen precies zoals jij voor ogen hebt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij printen visitekaartjes aan de hand van een printklaar aangeleverd bestand op de hoogste kwaliteit op een professioneel printsysteem van Canon. Onderstaand tref je de werktekeningen aan voor de visitekaart formaten in ons assortiment. Aan de hand daarvan kun je het ontwerp precies zó aanleveren zodat wij daar mee uit de voeten kunnen.

Formaat Eindformaat Formaat voor aanleveren PDF werktekening Indesign template
Standaard 85 x 55 85 x 55 mm 89 x 59 mm
Klapkaartjes Liggend 170 x 55 mm 174 x 59 mm Download PDF
Klapkaartjes Staand 85 x 110 mm 89 x 114 mm Download PDF

Bekijk ons visitekaartjes overzicht