Foldkraft en Gmund Wood Solid | New paper!

Wij zitten uiteraard niet stil en sluiten het jaar nog even af met het toevoegen van twee supervette luxe papiersoorten aan ons ál ontzettend ruime papierassortiment. Het stoere en robuuste Foldkraft is ons tweede kraftpapier, naast Gmund Heidi Soft Kraft en Gmund Wood Solid is een papiersoort met een levensechte look en feel van hout! Hier volgt meer informatie…

Foldkraft

Een natuurlijke keuze... Foldkraft van het in Georgia (VS) gevestigde Westrock is een ongestreken en ongebleekt Kraft karton met een unieke natuurlijke look en feel. Deze stoere en robuuste papiersoort bestaat uit minimaal 15% gerecycleerde vezels en is tevens volledig recyclebaar.

Kenmerkend voor dit pure kraft papier is het egale gladde oppervlak, de hoge stijfheid en weerstand tegen doorscheuren. Prints ogen netjes op deze perfecte drager voor toner, dat ook nog eens haarscherpe foto’s reproduceert. Deze papiersoort voldoet aan de EU Foodcontact- en voedselcertificatie voor voedselverpakkingen.

Beschikbare gramgewichten in onze webshop:
317 g/m²

Gmund Wood Solid | Limba

De experts van Gmund hebben met de doorontwikkeling van de eerdere Savanna collectie een mijlpaal bereikt met de bijzonder opvallende Solid en Veneer lijn van Wood.

De Solid lijn van Gmund is een houtvrije, ongestreken papiersoort met een in het oog springende oppervlakte textuur. De structuur van het papier bootst namelijk de authentieke en levensechte look en feel van echt hout na.

Wood Solid Limba is vernoemd naar deze matig harde houtsoort uit West-Afrika vanwege haar natuurlijke tint. Gmund Wood Solid is uiteraard FSC-gecertificeerd.

Beschikbare gramgewichten in onze webshop:
300 g/m²

Deze papiersoorten zijn vanaf 1 januari 2018 verkrijgbaar als papierkeuze voor al onze print producten. Mocht je reeds interesse hebben, neem dan gerust contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *