Printen op kalkpapier

Ons recent toegevoegde kalkpapier is een transparante papiersoort dat lijkt op het ouderwetse overtrekpapier.

Het printen op kalkpapier vergt een iets andere aanpak dan het printen op onze overige speciale papiersoorten. Kalkpapier leent zich bijvoorbeeld alleen voor enkelzijdige bedrukking, bij een dubbelzijdige druk wordt de opdruk immers onleesbaar als de opdruk tegen elkaar wordt gedrukt. Na enig gepuzzel en uitproberen van diverse print instellingen zijn wij tot de perfecte configuratie gekomen voor het bedrukken van vellen kalkpapier.

In onze webshop kun je kalkpapier laten bedrukken in maar liefst 10 verschillende formaten, vanaf een oplage van 10 vel. Het bedrukken van kalkpapier zorgt voor een creatieve impuls aan alle soorten gelegenheidskaarten. Dit gladde, maar toch ook zachte papier heeft ene gramgewicht van 110 gram, is enkelzijdig full colour te bedrukken en schoon te snijden naar elk gewenst formaat tot en met DIN A4 (210 x 297 mm).

Gebruik het bijvoorbeeld als een inlegvel voor een trouwkaart, als omslag voor de uitnodiging voor een bruiloft of voor een wikkel om een geboortekaartje.

Ga naar de productpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *