Weersbestendige sandwichborden bedrukken voor buitenreclame

Sandwichborden bedrukken voor buitenreclame

Het seizoen voor festivals en andere evenementen die buiten plaats vinden is weer aangebroken en dat gaat veelal gepaard met om lantaarnpaal en boom bevestigde borden met aankondigingen.

Sandwichborden komen wij in het land tegen in alle soorten formaten en uitvoeringen. Zo is er enige jaren geleden een trend ontstaan om eerst posters te laten drukken en deze vervolgens met behanglijm te plakken op platen van karton of kunststof.

Niet zo’n duurzame oplossing…

Het nadeel van deze oplossing om een evenement middels een outdoor poster aan te kondigen is dat een lichte regenbui de poster onleesbaar maakt en met een beetje pech is je poster er bij de volgende regenbui al grotendeels afgebladderd.

Ons duurzame alternatief: Bedrukte sandwichborden

Sandwichborden laten bedrukken

Onze oplossing: Direct drukken op kunststof polypropyleen kanaalplaten

Wat is een sandwichbord bij ons? Een sandwichbord bestaat uit één grote bedrukte kanaalplaat welke in het midden wordt voorzien van een verticale freeslijn. Het sandwichbord vouw je zodoende met gemak om een lantaarnpaal of boom en hoeft maar aan één zijde bevestigd te worden met tyraps.

Druk een poster direct op kunststof!

Het probleem van afgebladderde reclameborden kan heel gemakkelijk voorkomen worden door je poster direct te laten drukken op een kunststof polypropyleen kanaalplaat van 3mm dik.

Ons assortiment bedrukte sandwichborden bestaat uit de formaten; DIN A1, DIN B1 en DIN A0.

Of bent u op zoek naar bedrukte kanaalplaten?

UV- en weersbestendig

Een geplakte poster heeft niet alleen te lijden van een regenbui maar ook van UV-straling van de zon. Na enige tijd buiten te hebben gestaan beginnen posters te vervagen. Daar hebben onze bedrukte sandwichborden geen last van. Dankzij een full colour print van hoge kwaliteit zijn deze borden UV- en weersbestendig.

Ideaal indien je een sandwichbord meerdere keren wenst te gebruiken. Bijvoorbeeld telkens één weekend in de omgeving van een festival.

Misschien wel dé goedkoopste van Nederland!

Onze bedrukte sandwichborden zijn zeer scherp geprijsd en daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voor een toelage van € 25,- (excl. BTW) een extra ontwerp toe te voegen aan je bestelling. Bovendien worden bestellingen gratis verzonden binnen Nederland, inclusief voldoende tyraps en ophangogen.

Ontdek hier hoe goedkoop kwalitatieve promotie voor je evenement kan zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *