Fine Art Posters | Kunst afdrukken op foto-katoenpapier

Fine Art Posters afdrukken

Het is alweer eventjes geleden dat wij een nieuwe ontwikkeling bij We Love To Print onder de aandacht hebben gebracht via een blog bericht. Terwijl wij in de eerste maanden van 2021 niet stil hebben gezeten op het gebied van productontwikkeling.

Net als ieder ander wordt onze energie echter ook grotendeels opgeslokt door de coronapandemie en de dagelijkse sleur die daarmee gepaard gaat. Wij hebben het ‘geluk’ gehad dat wij onder een van de weinige SBI codes vielen die haar deuren niet hoefde te sluiten, waardoor wij gewoon nog ons werk konden doen. Maar dat werk zag er niet altijd uit als voorheen.

Met bijvoorbeeld het wegvallen van opdrachten uit de horecabranche viel er een groot gat in onze orderportefeuille en dat vraagt om het vermogen om te schakelen naar het aanbieden van producten en diensten waar op dat moment vraag naar is. Gelukkig hebben wij diverse ondernemers kunnen voorzien van zogenaamde ‘coronaproducten’, daarnaast heeft onze grafisch ontwerper een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld en hebben wij ontzettend veel zichtbare, maar ook onzichtbare verbeteringen doorgevoerd in onze webshop en er staan nog nieuwe projecten op de planning..

Fine Art posters

In het najaar van 2020 hebben wij in opdracht van een kunstenaar reproducties van diverse kunstwerken geprint op foto-katoenpapier. Het resultaat dat uit onze Canon ImagePROGRAF was werkelijk verbluffend en deed nauwelijks onder voor de originelen. Dit bracht ons op het idee om afdrukken op dit 320 g/m² high-end foto-katoenpapier onder te brengen in een aparte categorie in onze webshop.

Fine Art posters hebben hebben een textuur in het oppervlak die het dichtst in de buurt komt van ons Fuego Felt papier. Deze oppervlaktestructuur noemen wij ook wel ‘wolkachtig ‘. Het papier heeft een rolbreedte van 610 mm en de maximale afdruk lengte is 1200 mm. Wij hebben drie standaard formaten in ons assortiment, maar het is ook mogelijk om Fine Art drukken te bestellen op een afwijkend formaat.

Ga naar de productpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *