Lichtbak posters drukken voor gevels, billboards en reclamezuilen

Lichtbak posters drukken
lichtbak posters voor binnen en buitengebruik

In de zomer van 2019 hebben wij ons machinepark uitgebreid met een grootformaat printer van Canon. Allereerst met het oog op het printen van fotoposters tot en met DIN A0 formaat, het afdrukken van full colour bouwtekeningen en stoepbordposters op waterbestendige polypropyleenfilm. Deze alleskunner uit de ImagePROGRAF serie is echter tot veel meer in staat.

Zo is het mogelijk om te printen op vinyl voor spandoeken, canvas voor fine art prints en sinds kort beschikken wij over backlit polyester. Dit materiaal kan ingezet worden voor het printen van watervaste lichtreclame die gebruikt kan worden aan gevels, reclamezuilen, billboards, beurzen, exposities, winkelpanden, frisdrankautomaten, cafetaria’s en snackbars.

Backlit folie zoals het ook wel genoemd wordt heeft een uitstekende lichtdiffusie en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik in licht bakken. Zelfs als de lamp van de lichtbak overdag uitstaat is de poster uiting of reclame perfect zichtbaar.

Lichtbak posters op elk gewenst formaat

Het laten printen van lichtbak posters kan al vanaf 1 exemplaar met een minimale afmeting van een A3 (297 x 420 mm). Omdat wij de productie volledig in eigen huis verrichten kunnen wij elk gewenst formaat lichtbak poster voor je printen. Lichtbakken zijn er immers in alle verschillende soorten en maten.

Voer de gewenste afmeting van de lichtbak poster in op de product pagina en er wordt automatisch een prijs voor je berekend. Het 270 grams zware backlit polyester dat wordt ingezet voor het maken van lichtbak posters is overigens oprolbaar en wordt in een koker verzonden. Al binnen 2 werkdagen!

Bereken de prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *