Majestic Classic is back!

Majestic Classic - trendy papier

Terug van weggeweest uit ons assortiment, het in het oog springende Majestic Classic papier.

Majestic Classic is een houtvrij tekst- en omslagpapier met een tweezijdige glinsterende pigmentcoating. Je herkent het direct aan het oppervlak van het papier dat foto’s tot leven brengt en op een fraaie manier spiegelt wanneer je er vanuit een hoek op neer kijkt.

Mij persoonlijk doet het denken aan snoeppapier uit mijn jeugd -geen idee overigens of dat nog bestaat.

De glinsterende metallic look van het Majestic Classic papier geeft onze print producten een wel heel bijzondere uitstraling: zacht, elegant en uniek. Door de rijke kleuren, het egale drukbeeld en algehele stijfheid van deze papierkwaliteit, is het de ultieme keuze wanneer je op een creatieve manier wilt communiceren of een bepaalde vorm van luxe uit wilt stralen.

Het volledige assortiment van Majestic Classic bestaat uit circa tien trendy kleuren en is bovendien FSC-gecertificeerd. Bij We Love To Print zijn we alvast gestart om diverse producten voor jou online te printen in de kleuren “Marble White” en “Candlelight Cream”… in de nabije toekomst volgen er meer!

Majestic Classic Marble White

Majestic Classic Marble White

Een kleur papier die nog het dichtst in de buurt komt van het woord “parelmoer”. Zorgt voor een elegante uitstraling van teksten en foto’s. Deze kleur is gebruikt in het bovenstaande voorbeeld.

Majestic Classic Candlelight Cream

Majestic Classic Candlelight Cream

Het gebruik van de metafoor “kaarslicht” verklapt het al: Deze kleur geeft jouw print product een zachte uitstraling en komt overeen met crème kleurige papiersoorten.

Waar zet je dit papier zoal voor in?

Of je nu op zoek bent naar hippe geboortekaartjes, aankondigingen voor een bruiloft of een chique menukaart.

Het Majestic Classic papier leent zich voor bijna elk product dat je op onze webshop aantreft en is uitstekend te voorzien van een vouw- of perforatielijn.

Voor jou gemak hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet die je al door ons kunt laten printen op dit exclusieve papier.

#MAJESTIC

Dit is echt gaaf! #visitekaartjes printen op het exclusieve #majestic classic papier.

Een foto die door printmarkt is geplaatst op