Niersdal Survival Run prestatie shirt

Niersdal Survival Run - prestatie shirt

Een uniek aandenken aan jouw prestatie tijdens de Jan Linders Niersdal Survival Run! Bestel nu al dit sportieve shirt dat straks voorzien zal worden van je naam en gelopen tijd.

Nieuw dit jaar tijdens de Jan Linders Niersdal Survival Run is de mogelijkheid om een uniek aandenken over te houden aan jouw prestatie. In samenwerking met de organisatie van de Niersdal Survival Run verzorgd Printmarkt uit Gennep het bedrukken van een sportief t-shirt voorzien met jouw personalisatie.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij het bestellen van dit shirt wordt gevraagd om je startnummer. Aan de hand hiervan kunnen we na de run jouw persoonlijke gegevens ontlenen.

Je startnummer kun je hier vinden.

Vervolgens zal jou unieke t-shirt gepersonaliseerd worden met:

  • jouw voor- en achternaam
  • de tijd waarin je het parcours hebt afgelegd

Zo klaar als een klontje, breng me naar de bestelpagina

Het T-shirt!

Jouw Niersdal Survival Run personalisatie wordt bedrukt op een speciaal sneldrogend stretchy sportshirt dat zich uitstekend leent voor uiteenlopende sportactiviteiten in je vrije tijd.

Kenmerken van dit t-shirt:

  • Kleur: Wit
  • Materiaal: 100% polyester
  • Uitvoering: Unisex
  • Gewicht: 140 g/m2
  • Beschikbare maten: S, M, L, XL, XXL
  • Sneldrogend effect door goede vochtregulatie

Niersdal Survival Run - prestatie shirt

Hoe kan ik dit t-shirt bestellen?

Het prestatie shirt van de Jan Linders Niersdal Survival Run kun je hier online bestellen. Bestellingen lopen via de online printshop “We Love To Print” van Printmarkt uit Gennep.

Tip je vrienden over dit unieke shirt!

Dit shirt cadeau doen?

Ben je zo ongelooflijk trots op de prestatie van je broer, nichtje of kennis, of wil je een ander verrassen met dit unieke T-shirt voor zijn verjaardag?

Dan heb je aan zijn of haar startnummer voldoende om dit T-shirt (voorzien van zijn of haar naam en bijbehorende afgelegde tijd) te bestellen.

Je startnummer kwijt of dat van een ander achterhalen?

Niet getreurd, de organisatie van de Niersdal Survival Run is zo vriendelijk geweest om een overzicht van alle deelnemers, inclusief starttijd en startnummer voor ons op een rijtje te zetten. Zo kun je tevens precies zien wie, wanneer start!

NSR_foto1

 

NSR_foto2

De Jan Linders Niersdal Survival Run

Op zondag 13 september 2015 zoeken runners uit het hele land hun grenzen op in het Gennepse Niersdal. Verspreid over een parcours van 8 km worden meer dan 30 hindernissen gebouwd met uitdagingen zoals touwbrug- oversteken van de Niers, boogschieten, houtzagen, kanovaren etc.

Kom kijken!

Het startterrein aan de Gennepse zijde van de Niers ter hoogte van de kerk wordt ingericht als een sfeerplein waar deelnemers en toeschouwers worden verwelkomd met muziek en ander vermaak. Volop gezelligheid dus deze zondag, ook voor jouw als toeschouwer!

Bekijk ook het parcours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *