Nieuw papiersoortenboekje [reis editie]

Op ontdekkingsreis in de wereld van papier

MET ONS PAPIERSOORTENBOEKJE

Het leven is voor ieder mens een ontdekkingsreis… De ene persoon bezoekt alle uithoeken van de wereld terwijl een ander liever een spiritueel pad bewandelt. Onze reis naar nieuwe ontdekkingen begeeft zich in de wereld van papier en digitaal printen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe papiersoorten en print toepassingen die niet alledaags zijn om oplossingen te bieden voor vragen uit de markt. Daarmee bieden wij een welkom alternatief tussen de wildgroei aan internetdrukkers en drukwerkmakelaars met een gestandaardiseerd aanbod.

Via onze webshop bestel je prachtige print producten op speciale papiersoorten voor zakelijke en privé doeleinden middels een zelf ontworpen bestand. Dankzij onze eigen productie kunnen wij supersnelle levertijden hanteren en inspelen op speciale wensen omtrent de specificaties van een print product.

Onze papiersoorten

In dit boekwerkje tref je een reisverslag van onze ontdekkingsreis in de wereld van papier. Het bevat voorbeelden van alle verschillende papiersoorten die wij inzetten voor het maken van print producten en kan ter inspiratie dienen als je alleen of met een team creatieve personen aan het brainstormen bent over een nieuw print product.

Bestellen via onze webshop

Voel, ruik en bekijk hoe communicatie middels print vorm gegeven kan worden op een van onze luxe papiersoorten.” Bij aanschaf van dit boekje ontvang je € 10,- shoptegoed.

Bestel hier ons papiersoortenboekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *