Kraft labels bedrukken

Producten voorzien van kraft hanglabels

voor diverse doeleinden

Wij zijn continu bezig met het implementeren van nieuwe toepassingen van onze print producten in onze webshop. Zo zijn wij circa een jaar geleden gestart met de verkoop van hanglabels via onze webshop in drie standaard formaten, te weten; 50 x 50 mm, 50 x 105 mm en DIN A7 (74 x 105 mm).

De belangstelling voor deze hanglabels heeft al onze verwachtingen overtroffen, wat er toe heeft geleid dat wij in het voorjaar van 2018 de prijzen voor onze hanglabels sterk hebben kunnen verlagen.

10 verschillende papiersoorten

Hanglabels kun je via onze webshop bestellen op maar liefst tien verschillende papiersoorten. Realiseer kartonnen labels met onze kraft papiersoorten; Foldkraft en Gmund Heidi Soft Kraft, hangtags met een sierlijke glans door te kiezen voor Stardream Digital Crystal, Chromolux 700 high White of MultiCard 2S en labels met een ecologische uitstraling met de papiersoorten; Fuego Felt, Bio Top 3 Next en Environment Birch.

Diverse afwerkingopties

Hanglabels zijn natuurlijk niet compleet als er geen koordje aan bevestigd kan worden… Op de productpagina van onze hanglabels kun je er voor kiezen om de labels te laten voorzien van een boorgat met een gewenste diameter en om de hoeken te laten bewerken. Zoals je op bovenstaande foto’s wellicht hebt gezien, kun je de hoeken van de hangtag schuin af laten steken en laten afronden. 

Bekijk de productpagina van onze hanglabels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *