Onze luxe papiersoorten in een fraai vormgegeven boekje

Papiersoorten boekje met papiermonsters

Bent u ook weleens benieuwd hoe een luxe papiersoort er precies uit ziet? Hoe het aanvoelt, de stevigheid er van? Maar wellicht nog het allerbelangrijkst; hoe een kleurenprint er uit ziet op dit papier?

Bekijk dan eens ons papiersoorten boekje

Dit boekwerk bevat voorbeelden van alle verschillende papiersoorten die wij in zetten voor het maken van prachtige print producten en dient ter inspiratie als u alleen of met een team creatieve personen aan het brainstormen bent over een nieuw print product. Voel, ruik en bekijk hoe print vorm gegeven kan worden op een van onze papiersoorten.

In dit boekje met papiermonsters worden de eigenschappen en gramgewichten van elke papiersoort nauwkeurig beschreven, evenals de toepassingen waarmee wij reeds geweldige ervaringen hebben opgedaan. Wij zijn benieuwd met welke toepassing u ons kunt verrassen.

Bestel via onze webshop

Dit prachtig vormgegeven boekje met papiermonsters van onze papiersoorten, bestel je voor € 10,- incl. BTW.

– Formaat: DIN A5

– Aantal pagina’s: 16

– Afwerking: Wire-O binding

– De volgende werkdag in huis!

Door dit boekje bladeren op ons fysieke adres in Gennep?

Wilt u eens met eigen ogen bekijken welke mooie print producten wij zoal maken en door dit boekje met papiersoorten bladeren? Loop dan gerust eens een keer binnen op ons fysieke adres in Gennep. Daar zijn wij van maandag tot en met vrijdag gepassioneerd bezig met het ontwerpen en printen van communicatie uitingen voor diverse ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *