Vet, Olie- en Waterbestendige Menukaarten

Vet- olie- en waterbestendige menukaarten

Met het onvoorspelbare en wisselvallige weer in Nederland kunnen wij ons goed voorstellen dat uw menukaarten wel eens per ongeluk zijn blootgesteld aan een onverwachtse regenbui.

Een plens water ligt er immers binnen een kort tijdsbestek, nog voordat u uw keurig gedekte tafels tijdig heeft weten af te ruimen. Met wellicht als onfortuinlijk resultaat dat uw menukaarten bij het vuil gegooid kunnen worden.

“Daar hoeft u zich met onze waterbestendige menukaarten geen zorgen over te maken.”

Waterafstotend en scheur- en vetbestendige menukaarten

In onze webshop kunt u kiezen uit diverse papiersoorten om uw menukaarten op te laten printen en drukken, waaronder ons waterbestendige polyester. Deze papiersoort is vervaardigd van helder wit polyester dat is geoptimaliseerd voor kleurenafdrukken. Het gladde, matte oppervlak zorgt voor een levendig beeld en een uitstekende hechting van toner.

Duurzame menukaarten

Uw kunststof lunchkaarten, dinerkaarten en menukaarten zijn makkelijk afwasbaar met een vaatdoek en zodoende olie-, en vetbestendig. Een duurzame oplossing voor intensief gebruik in de horeca.

Bekijk onze formaten en bijbehorende prijzen

Waterbestendige menukaarten - Restaurant De Plasmolense Hof

Hoeken afronden

Vanwege het stugge materiaal van onze synthetische menukaarten kunnen wij ons voorstellen dat uw liever geen rechte hoeken heeft aan uw menukaarten, of wellicht heeft u liever dinerkaarten met ronde hoeken omdat dit beter past bij uw huisstijl. Wat uw voorkeur ook is, wij bieden voor iedere wens een oplossing in onze online printshop.

Werktekeningen

Download hier een pdf werktekening van het formaat naar keuze. In onze pdf werktekeningen wordt precies aangegeven wat het uiteindelijke formaat wordt van je menukaart, met welke afmetingen het ontwerp aangeleverd dient te worden en binnen welke veilige marge wij aanraden om foto’s, logo’s en teksten te plaatsen om een slordig eindresultaat te voorkomen.

Formaat Eindformaat Formaat voor aanleveren Bekijk / download PDF werktekening
DIN A5 210 x 148 mm 214 x 152 mm Download PDF
DIN Lang 210 x 98 mm 214 x 102 mm Download PDF
DIN A5 Lang 297 x 105 mm 301 x 109 mm Download PDF
DIN Lang XL 297 x 140 mm 301 x 144 mm Download PDF
DIN A4 297 x 210 mm 301 x 214 mm Download PDF
210 x 210 210 x 210 mm 214 x 214 mm Download PDF

bekijk ons assortiment waterafstotende menukaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *