Onze papiersoorten: Environment quest white

Wij zijn continu op zoek naar speciale papiersoorten die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze passie voor printen. Zo leefde bij ons al enige tijd het verlangen naar een ruwe papiersoort met een gespikkeld vezelachtig oppervlak..

environment quest white

Dit hebben wij gevonden in een luxe papiersoort genaamd Environment quest white van de papiermakers van het in Atlanta gevestigde Neenah Paper. Zij zijn volledig toegewijd aan het produceren van premium papiersoorten die voldoen aan de wensen van ontwerpers en gepassioneerde printers als ons.

De Environment papierlijn is speciaal ontwikkeld voor projecten met een karakteristieke ‘kraft’ uitstraling, door een milieubewuste leefstijl geïnspireerd.

Environment quest white is FSC gecertificeerd en wordt geproduceerd zonder gebruik te maken van optische witmakers als chloor en bestaat uit minimaal 30% post-consumer gerecycleerde vezels. Ga voor duurzaam met dit papier!

Environment quest white

Gespikkeld oppervlak

Toepassingen voor in de praktijk

Environment quest white leent zich perfect voor ondernemingen die met hun productie milieubewust bezig zijn maar dat ook naar buiten willen communiceren middels een huisstijl. Bij het productieproces van deze papiersoort wordt alleen gebruik gemaakt van hernieuwbare energie en het is volledig gericht op het verlagen van de ecologische voetafdruk.

In de praktijk hebben wij met deze papiersoort reeds prachtige ervaringen opgedaan met visitekaartjes, diverse gelegenheidskaarten, compliments cards, leaflets en hangtags. Waar kunnen wij jullie mee van dienst zijn?

producten met als papierkeuze environment quest white

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *