Synaps XM | Synthetisch papier voor water- en scheurbestendige menukaarten

Voor het vervaardigen van water- en scheurbestendige print producten maken wij sinds kort gebruik van de synthetische papiersoort Synaps XM. Ideaal wanneer je op zoek bent naar menukaarten voor een horeca gelegenheid die een heel buitenseizoen mee gaan of naar toepassingen als toegangskaarten, labels, plantenkaarten en prijsaanduidingen.

PRINTEN OP SYNAPS XM SYNTHETISCH PAPIER

Dit synthetische papier is water-, olie-, scheur- en vetbestendig!

Synaps is een synthetische papiersoort van Agfa, één van ‘s werelds toonaangevende bedrijven in de imaging- en informatietechnologie. Het is water- en vetbestendig, scheurt niet en is ook nog eens bestand tegen UV-licht. Eigenschappen waarmee Synaps zich uitstekend leent voor toepassingen in veeleisende buitenomgevingen.

Synaps beschikt over een speciale coating die het een uitstekende bedrukbaarheid bezorgt en het synthetische papier de look-and-feel mee geeft van een echt luxepapier.

De toepassingen van dit synthetische papier zijn eindeloos. Een greep uit de mogelijkheden: Menukaarten, placemats, labels, visitekaartjes, plantenkaarten, bewegwijzering, prijsaanduidingen, etiketten, handleidingen, badges, etc.

waterbestendige menukaarten voor horeca gelegenheden

Laat het dagmenu, een lunchkaart of dinerkaart eens printen op ons scheurvaste polyester. Een prachtig duurzaam materiaal voor intensief gebruik in de horeca dat afwasbaar is met een vaatdoek en een flinke regenbui kan doorstaan!

Zijn de lunchkaarten of menukaarten vettig of smerig geworden? Dan spoel je deze gewoon even af onder de kraan!

ga naar de productpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *