Achter 400 jaar oude muren [verjaardagskalender]

Vrijdag 25 november aanstaande verschijnt “Achter 400 jaar oude muren”. Een 28 pagina’s tellende verjaardagskalender met historische foto’s van het Stadhuis van Gennep, verklarende teksten én het volledige programma rond de viering van 400 jaar Stadhuis in 2017. Pre-order deze kalender nu via onze webshop voor slechts € 12,95 (incl. BTW).

bg_image

Inprinten van verjaardagen

4 stuks inclusief omslagfoto á € 5,-

Blader online alvast door deze kalender…

Om u een impressie te geven van deze kalender kunt u deze eenvoudig online doorbladeren. Op de pagina van dit product vindt u tevens enkele afbeeldingen.

Alle pagina’s van deze kalender hebben wij in een hoge resolutie op een overzichtelijke weergave achter elkaar geplaatst zodat u een impressie krijgt van deze kalender.

klik hier om alle pagina's te bekijken

Technische gegevens

Formaat: 220 x 310 mm (opengeklapt: 220 x 620 mm)
Papier: Geprint op prachtig 130 grams poster papier
Afwerking: Geniet in de rug
– Inclusief handig ophangoog

Personaliseren met verjaardagen van familie of vrienden…

Dit is geen standaard verjaardagskalender zoals u die in de boekhandel aantreft. Wij kunnen deze kalender namelijk ook een persoonlijk tintje geven. Op de voorkant kunnen wij een door u aangeleverde foto plaatsen en binnenin printen we alvast vier verjaardagen van uw naasten, vrienden of bekenden. Dit alles kost slechts € 5,- extra.

Gratis aquarel van het Stadhuis!

Bij de eerste 250 bestellingen van deze kalender geven wij een print weg van een geschilderd aquarel van de hand van schilderes Oei Wildschut, welke tevens is gesigneerd.

Deze in de zomer van 2016 geschilderde aquarel met daar op afgebeeld het Stadhuis en het Petershuis is geprint op speciaal gestructureerd papier op DIN A5 formaat.

direct deze kalender bestellen
bg_image

Aquarel van het Stadhuis

Geprint op Fuego Felt

Wanneer ontvangt u deze kalender of kunt u deze kalender ophalen op ons adres in Gennep?

Vanaf vrijdag 25 november worden de eerste kalenders geprint bij Printmarkt te Gennep. De levertijd zal vanaf dat moment enkele werkdagen bedragen. U kunt er voor kiezen om uw kalender per brievenbuspost te laten versturen of om deze zelf af te halen op ons adres in Gennep.