We Love To Print draagt International Print Day een warm hart toe

Woensdag 19 oktober is het International Print Day 2016. 24 uur waarin iedereen die een vorm van print- of drukwerk een warm hart toe draagt dat wereldkundig kan maken door in te haken op de hashtag #IPD16. Het doel van International Print Day is het genereren van meer visibiliteit voor deze alsmaar groeiende branche.

Thema van 2016: #PrintSmart

Elk jaar wordt er een thema verbonden aan deze dag en het thema van 2016 is #PrintSmart. De print industrie is een creatieve industrie met een verlangen om problemen op te lossen middels print en het delen van de wijze waarop dat wordt gedaan. Daarnaast is het met deze tweede hashtag de bedoeling dat studenten van grafische opleidingen meer kennis op kunnen doen over de grafische industrie en met grafische bedrijven in contact kunnen komen.

IPD biedt dan ook alle geïnteresseerde partijen de mogelijkheid om zijn of haar werk, een favoriet print product of een ander hoogtepunt te delen middels de hashtag #IPD16.

Ontvang gratis ons “Papiersoorten” boekje!

Dat wij printen een warm hart toe dragen kun je uit onze naam al afleiden. Voor onze vaste relaties hebben wij een speciaal “papiersoorten” boekje ontwikkeld waarin wij onze liefde voor het printen willen overbrengen.

In dit fraai vormgegeven boekwerk tonen wij de kwaliteit van onze haarscherpe prints op alle verschillende papiersoorten die wij in zetten voor het maken van prachtige print producten. Het dient ter inspiratie voor een individu of een team van creatieve personen die aan het brainstormen zijn over een nieuw print product. Zodoende proberen wij onze relaties een handje te helpen in het naar print vertalen van hun professionele communicatie.

In het kader van International Print Day geven wij 10 exemplaren weg van ons “Papiersoorten” boekje. Zou u dit boek graag gratis willen ontvangen, vul dan onderstaand formulier in…

  Lees meer over dit boekwerk

  Original Gmund Vergé

  Luxueus 300 grams gelinieerd papier

  Bekijk meer van ons werk op Instagram

  No images found.

  Bronnen:
  – Graficus
  – http://ipd.printmediacentr.com/ipd16-press-release/

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *