Onze papiersoorten: Bio Top 3 Next

Het duurzame papier Bio Top 3 wordt op onze fysieke locatie in Gennep al jaren ingezet om prachtige print producten te creëren voor particuliere en zakelijke doeleinden en is nu ook als papierkeuze via onze online printshop verkrijgbaar. Ontdek de veelzijdige kenmerken van dit luxe papier in deze blogpost of bestel een proefdruk van je eigen ontwerp…

Wat is Bio Top 3 Next precies?

Bio Top 3 Next van papierproducent Mondi is een natuurwit, houtvrij, premium papier en karton, dat geproduceerd wordt zonder gebruik te maken van chloor als optische witmaker. Het papier combineert een authentieke uitstraling met een uitgebreid milieuprofiel en is volledig recyclebaar.

Het papier is extreem veelzijdig en voldoet aan de hoogste vereisten voor printen. Bio Top 3 Next is FSC-gecertificeerd en draagt het EU-Ecolabel dat als doel heeft om duurzame productie en consumptie te stimuleren.

Een overzicht van producten met Bio Top 3 Next

Papier voor een creatieve geest

Wij breiden ons papierassortiment continu uit met nieuwe papiersoorten omdat het onze passie is om unieke producten te vervaardigen middels het gebruik van papier, maar ook om de creatieve geest van grafisch ontwerpers te prikkelen.

De lichte off-white kleur van Bio Top 3 Next en de natuurlijke ongestreken uitstraling vormen namelijk een ontwerp element voor de creatieve industrie. De karakteristieke kleur van dit papier geeft een unieke stijl aan print producten; bijvoorbeeld minimalistische ontwerpen komen bijzonder mooi tot uiting. Het papier voelt overigens bijzonder prettig aan.

Waar zet je dit papier voor in?

In onze webshop kun je Bio Top 3 Next reeds als papieroptie selecteren voor standaard en gevouwen visitekaartjes, cadeaubonnen voor zakelijk gebruik en gelegenheidskaarten, zoals wens- en geboortekaartjes.

Toepassingen

In de jaren dat wij met veel plezier gebruik maken van Bio Top 3 Next hebben wij prettige ervaringen opgedaan met het creëren van trouwkaarten, uitnodigingen, diverse vormen van rouwdrukwerk, spaarkaarten en menukaarten.

Overige papiersoorten

Ben je nieuwsgierig welke papiersoorten wij nog meer in zetten om print producten te vervaardigen? Op deze pagina staan al onze papiersoorten uitvoerig beschreven. Daarnaast hebben wij speciaal voor grafische vormgevers een papiersoortenboekje gemaakt waarin men kan voelen, ruiken en zien hoe communicatie middels print vorm gegeven kan worden op een van onze papiersoorten.

bestel ons papiersoortenboekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *