Kerstkaarten met je eigen ontwerp bestellen?

Heb je zelf een Kerstkaart ontworpen en zoek je nog een adres om deze goedkoop te laten printen?

Via onze webshop is het reeds mogelijk om online diverse formaten geboortekaartjes en trouwkaarten te bestellen, maar de Kerstkaart die jij hebt ontworpen leent zich uiteraard óók perfect voor deze formaten.

Voor het gemak hebben we de drie populairste formaten voor het printen van Kerstkaarten een apart plekje gegeven in onze webshop.

Bekijk de specificaties van elk formaat

De volgende werkdag klaar!

Dankzij onze supersnelle productie wordt je bestelling de eerst volgende werkdag al gereed gemaakt voor verzending. Zo beschik je binnen 2 werkdagen al over je zelf ontworpen Kerstkaarten.

Zelf ophalen in Gennep

Doe je ze liever nog vandaag op de post dan morgen? Kies er dan voor om je bestelling zelf af te halen op ons adres in Gennep. Bestel je voor 12 uur, kun je er dezelfde dag nog over beschikken.

We helpen je graag op weg met het ontwerpen van je Kerstkaart?

Ben je een beetje handig met Adobe Photoshop en Indesign maar niet zo thuis in het aan te houden formaat of de diverse ontwerprichtlijnen waarmee je rekening dient te houden? Download dan één van onze Photoshop templates waarmee je direct aan de slag kan. Kijk hier voor al onze Photoshop templates en werktekeningen in pdf.

Photoshop templates

Photoshop template DIN A6

Photoshop templates

Photoshop template DIN Lang

Photoshop templates

Photoshop template DIN A5

Majestic Classic Marble White

Diverse papiersoorten

Kies voor ons 300 grams MC papier van Color Copy of het hier afgebeelde Majestic Classic Marble White.

Marble White is een speciaal stuk papier met een parelmoer glans dat foto’s tot leven brengt en uitstekend past bij de feestdagen.

Lees meer over ons Majestic Classic papier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *