Koordjes voor het bevestigen van hangtags

We hebben het even opgezocht.. op 17 november 2016 hebben wij ons eerste product in de categorie hanglabels aangemaakt. De aanleiding hiervoor was een print vraagstuk dat door een plaatselijke horeca onderneming bij ons was neergelegd. Het ging om een glazen pot of iets dergelijks, gevuld met koekjes en dat diende voorzien te worden van een bijschrift. Dat werd vervolgens geschreven op een zogenaamd hanglabel van het formaat DIN A7 en met een touwtje aan de pot bevestigd.

Eigenlijk dus simpelweg een A7’tje op stevig papier voorzien van een gaatje in het midden, een nieuw webshop product was geboren! Het formaat DIN A7 werd al snel uitgebreid met drie andere populaire formaten en daarna volgde ook de mogelijkheid om de hoeken te laten bewerken. Vorig jaar hebben wij een vrije keuze in de diameter van het boorgat geïntroduceerd. Deze is momenteel te variëren van 3 tot en met 6 milimeter doorsnede.

Zitten er ook koordjes bij?

In de tussentijd kregen wij steeds vaker de vraag of wij bij de gedrukte hangtags ook koordjes konden leveren en als wij ergens van balen, is het om nee te moeten verkopen. Die tijd kunnen we gelukkig achter ons laten! Sinds kort bieden wij namelijk ook hangtag koordjes aan in onze webshop. Dat maakt een bestelling hanglabels echt compleet!

Zwarte koordjes van touw

Dit is wellicht de meest voorkomende variant. Gemaakt van milieuvriendelijke materiaal en met een lengte van 18 cm. Deze koordjes zijn tevens voorzien van een handige kunststof kliksluiting. Vanaf 250 stuks te bestellen!

Shop nu

Jute koordjes van hennep

Hangtag koordjes van 100% hennep kijken net wat stoerder. Deze koordjes hebben een lengte van 20 cm en zijn al vanaf 100 stuks te bestellen. Deze koordjes zijn tevens voorzien van een handige kunststof kliksluiting.

Shop nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *