Nieuwe papiersoort met een ruw oppervlak | Multidesign Rough

Zo nu en dan komt de altijd vriendelijke vertegenwoordiger van papierleverancier Papyrus ons spontaan een bezoekje brengen. Het doel van dit bezoek is de ene keer een tijdelijke actie waarbij een of ander gadget gratis verkregen kan worden bij een absurde afname hoeveelheid papier, de daarop volgende keer verrast de beste man ons met een leuke attentie om de waardering voor onze loyaliteit te tonen.

Kort voor het uitbreken van de coronacrisis heeft het meest recente bezoek van deze vertegenwoordiger bij ons plaats gevonden. Ditmaal geen actie of presentje maar een sample pakketje van een nieuwe papiersoort. Kijk, dat zijn interessante bezoekjes waar ons print hart sneller van gaat kloppen… Het betrof de papiersoort Multidesign Rough. Een op het oog standaard, matte, neutraal gekleurde papiersoort. Maar bij de eerste aanraking voel je direct dat dit geen normaal papier is en een blik van dichtbij over het ruwe oppervlak nodigt uit om hier een proefdruk op te draaien.

Opgenomen in ons assortiment

Dat is de eerste stap die genomen wordt zodra wij een nieuwe papiersoort op het oog hebben. Wij willen namelijk graag weten hoe het papier door de machine loopt, of het niet op krult in de uitvoer en het allerbelangrijkste, hoe is het printresultaat? De uitkomsten waren perfect en met diverse toepassingen voor ogen hebben wij al heel snel besloten om deze papiersoort aan ons assortiment toe te voegen.

PAPIER MET KARAKTER!

Het papier MultiDesign® Rough is een papiersoort met karakter!. Het heeft een robuuste uitstraling dankzij een ruw ongestreken oppervlak. Het combineert het buitengewone gevoel van dit natuurlijk ruwe oppervlak met uitstekende drukresultaten. Dankzij de hoge opdikking van 1.5, de hoge stijfheid en de aangename witheid leent deze papiersoort zich voor zeer diverse toepassingen.

Bekijk getagde producten

De robuuste uitstraling van dit papier en de speciale haptische ervaring ondersteunen vormgevers om premium-toepassingen te creëren. Denk aan visitekaartjes, trouwkaarten, maar ook hangtags voor een stoere kledinglijn. Er wordt momenteel hard gewerkt om deze nieuwe papiersoort in alle beoogde producten beschikbaar te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden indien Multidesign Rough nog niet tussen de keuzemogelijkheden te vinden is.

– Foto via Papyrus Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *