Registratie formulier bron- en contactonderzoek

Experts zijn het er over eens; we zitten inmiddels met ons kleine landje in de tweede coronagolf. Op het moment dat ik deze blogpost aan het schrijven ben, zijn we enkele uren verwijderd van de ingelaste ‘corona’ persconferentie van maandag 28 september 2020. De geruchten doen de ronde dat horeca ondernemingen in het hele land om 22:00 uur hun deuren moeten sluiten, toeschouwers zijn niet meer welkom bij sportwedstrijden, supermarktbezoekers dienen hun winkelwagentjes te ontsmetten en de registratie van klanten en bezoekers wordt verscherpt.

En dat is nog maar een greep uit de uitgelekte maatregelen die hoogstwaarschijnlijk getroffen gaan worden. De toename van het aantal coronabesmettingen dient een halt toe geroepen te worden om het reproductiecijfer omlaag te krijgen. Helaas blijken daar weer landelijke maatregelen voor nodig te zijn die veel ondernemers hard zullen treffen.

Om horeca ondernemers te helpen in de registratieplicht ten behoeve van bron- en contactonderzoek hebben wij begin augustus de mogelijkheid aangeboden om heel eenvoudig en tegen een scherpe prijs gedrukte registratieformulieren te bestellen. Wij zijn dankbaar dat wij tal van ondernemers daarbij hebben kunnen helpen. Nu het er op lijkt dat deze plicht ook gaat gelden voor contactberoepen, zoals kappers en massage salons, werken wij momenteel hard aan een modelformulier dat ondernemers van contactberoepen kan ondersteunen in het registeren van klanten/bezoekers. Dit bericht zal bijgewerkt worden zodra daar meer over bekend is en dit formulier gedrukt en al besteld kan worden via onze webshop. We wachten sowieso nog eventjes de persconferentie van vanavond af.

KHN registratie formulier gratis downloaden?

Belangenbehartiger Koninklijke Horeca Nederland heeft voor horeca ondernemers een registratie formulier ontwikkeld waarop alle noodzakelijke gegevens genoteerd kunnen worden. Dit formulier kan aan gasten bij aankomst overhandigd worden, of op een later moment ingevuld worden.

Download formulier

Registratie formulieren bestellen?

Wij drukken corona registratie formulieren op het formaat van een ansichtkaart, ofwel DIN A6. Dat is niet handig om zelf te printen, vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om deze formulieren te laten drukken vanaf 500 stuks. Daarnaast lijmen wij ze per 50 vel in een blokje waar ze heel gemakkelijk per vel vanaf gescheurd kunnen worden. Nu tijdelijk vanaf € 18,-.

Prijzen & Direct bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *