Waterbestendige menukaarten voor extra hygiëne in horeca

Het moment dat restaurants en café’s weer haar deuren mogen openen om gasten binnen of op het terras te laten genieten van een hapje en drankje komt steeds dichterbij.  Horeca ondernemers zullen er waarschijnlijk niet onderuit komen om diverse maatregelen te treffen in het kader van het “nieuwe normaal”.

Heeft u er al over nagedacht welke rol uw menukaarten daarbij kunnen spelen?

Café’s en restaurants die een fysieke menukaart hanteren laten deze doorgaans drukken op papier en daar blijven zichtbaar en onzichtbaar sporen van gebruik op achter. Of u nu standaard op elk tafeltje een menukaart hebt liggen of deze weer inneemt nadat uw gasten een keuze hebben gemaakt, u loopt onnodig het risico dat er iets op een menukaart achter blijft dat wellicht op een andere gast overgedragen zou kunnen worden.

Om te voorkomen dat hier sprake van zou kunnen zijn maar ook om uw gasten te laten zien dat u alles uit de kast haalt om voor een veilige omgeving te zorgen bieden wij voor dit vraagstuk een oplossing…

Wij willen graag ons steentje bijdragen in de zoektocht van ondernemers naar oplossingen om hun bedrijf weer op te starten met onze menukaarten die u na elk gebruik grondig schoon kunt maken. Bij We Love To Print printen wij menukaarten namelijk ook op water- en scheurbestendig kunststof. Drankenkaarten, menukaarten, wijnkaarten en dergelijke die op dit materiaal zijn geprint kunt u na ieder gebruik schoon maken met een natte doek. U kunt deze zelfs volledig onderdompelen in een sopje, zo waterbestendig zijn ze.

Tip! Vermeld ergens op de achterzijde dat uw menukaart na elk gebruik gereinigd wordt en dat de gezondheid van uw klant dus geen gevaar loopt.

Ondernemen in een anderhalve meter samenleving

Hoe gaat u een anderhalve-meter samenleving vormgeven in uw horecazaak? Er wordt nagedacht over het verder uit elkaar plaatsen van tafels, het maximum aantal personen per tafel beperken tot twee, schermen tussen de zitplaatsen, looproutes naar de bar of het toilet en hoe kan de bediening zijn of haar werk blijven uitvoeren?

Wat uw menukaarten betreft hebben wij u de drie onderstaande mogelijke varianten van menukaarten te bieden.

Ongevouwen menukaarten

Menukaarten die simpelweg uit een voor- en achterzijde bestaan, ofwel ongevouwen menukaarten printen wij op een synthetische papiersoort genaamd Synaps. Dit materiaal is waterbestendig en tevens bestand tegen scheuren. Ongevouwen menukaarten zijn verkrijgbaar in drie verschillende diktes Synaps en te bestellen vanaf 10 stuks.

formaten en prijzen

gevouwen menukaarten

Deze variant menukaarten wordt voorzien van een of twee rillijnen zodat een gevouwen menukaart van 4 of 6 pagina’s ontstaat. Gevouwen menukaarten printen wij op het kunststof materiaal Teslin. Dit materiaal is waterbestendig en bestand tegen doorscheuren. Verkrijgbaar is een enkelvoudige, maar ook in een wikkelvouw variant op twee verschillende diktes kunststof. Vanaf 10 stuks te bestellen.

formaten en prijzen

Boek menukaarten

Deze menukaarten worden in de rug voorzien van twee nietjes waardoor een boek gevormd wordt. Geprint op het water en scheurbestendige Teslin waardoor ook deze variant menukaarten met een natte doek schoongemaakt kunnen worden. Verkrijgbaar vanaf 8 pagina’s (2 vel) tot en met 16 pagina s (4 vel). Bestelbaar vanaf 10 exemplaren.

formaten en prijzen

nieuwsgierig geworden naar dit materiaal?

Om geheel vrijblijvend kennis te maken met het kunststof materiaal waarmee wij waterbestendige menukaarten realiseren, kunt u via het product dat rechts van deze tekst staat afgebeeld een gratis sample pakket bestellen.

U ontvangt dan van ons:

Sample pakketten worden indien voorradig de eerst volgende werkdag verzonden naar een adres binnen Nederland of België.

Bestel een gratis sample pakket

Bestel ons sample pakket en laat één exemplaar van je menukaart drukken op waterbestendig materiaal

Een reactie op “Waterbestendige menukaarten voor extra hygiëne in horeca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *