Vraag een gratis sample aan van een waterbestendige menukaart

De voorbereidingen voor het horeca buitenseizoen kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Misschien is het dit terrasseizoen iets voor uw horeca gelegenheid om te gaan werken met vet-, olie- en waterbestendige terraskaarten en menukaarten.

Deze gaan een heel seizoen mee!

Vergeet afwerkingen met mat of glanslaminaat. Onze waterbestendige menukaarten worden op een hoogwaardige wijze direct full colour geprint op 254 of 360 grams polyester (kunststof). Enkel- en dubbelzijdig.

Het kunststof dat wij in zetten om deze menukaarten te creëren is een prachtig duurzaam materiaal dat zich uitstekend leent voor intensief gebruik van lunchkaarten in de horeca. Het is gemakkelijk schoon te maken met een vaatdoek en doorstaat een flinke regenbui!

Vuile menukaarten? Dan spoelt u deze eenvoudig even af onder de kraan!

U hoeft niet langer te vrezen dat u uw menukaarten weg kunt gooien wanneer u wordt verrast door een plotselinge regenbui en u niet tijdig uw menukaarten naar binnen heeft kunnen halen. Deze terraskaarten kunt u het gehele buitenseizoen blijven gebruiken!

Bekijk ons assortiment menukaarten

U hoeft bovendien geen gat in uw budget te slaan. Onze kunststof menukaarten zijn één van de goedkoopste van Nederland en bovendien al vanaf 20 stuks verkrijgbaar.

Vraag een gratis sample aan!

Wij tonen graag onze liefde voor printen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om u zich te laten overtuigen van de meerwaarde van deze waterbestendige menukaarten. Bestel via onderstaand product een gratis sample..

Verkrijgbaar in kleine oplagen en supersnel geleverd

 

Waterbestendige menukaarten

DIN Lang XL (140 x 297 mm)

Houdt u van variatie en wisselt u regelmatig van menu? Dan bent u bij We Love To Print aan het juiste adres.

Indien u over een printklaar bestand beschikt kunt u via onze webshop menukaarten bestellen vanaf 20 stuks.

Geen lange levertijden

Onze menukaarten worden bovendien supersnel geproduceerd. Met een productietijd van slechts 1 werkdag heeft u uw menukaarten snel op tafel liggen.

Beschikbare formaten in onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *