With Compliments Cards laten drukken

With Compliments Cards zijn een onmisbaar item voor webshop ondernemers. Dit zijn kaartjes met een voorbedrukte boodschap, die toegevoegd worden aan de inhoud van een webshop pakketje. Dat kunnen keukenaccessoires, kleding, of zoals in ons geval, print producten zijn. Voor elke branche waarin producten en diensten worden afgenomen door klanten of relaties is het eenvoudig om een blijk van waardering te geven in de vorm van een bedankkaartje met een persoonlijke boodschap.

Maar dat is niet de enige functie waarvoor je deze zogenaamde with compliments card kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het vermelden van een kortingscode die recht geeft op een bepaalde korting bij een volgende bestelling, werf nieuwe volgers voor je social media kanalen of verzamel positieve reviews voor je beoordelingspagina. De mogelijkheden zijn eindeloos…

With Compliments Cards drukken op A6 formaat

Het meest voorkomende formaat van with compliments cards is het formaat DIN A6. Deze heeft de grootte van een ansichtkaart en is te drukken in zowel een liggende als een staande oriëntatie. Het voordeel van dit kleine formaat is dat A6 bedankkaarten toegevoegd kunnen worden aan de kleinste webshop pakketjes. With Compliments Cards met het formaat DIN A6 kun je enkel- en dubbelzijdig laten drukken vanaf 100 stuks. Kies uit maar liefst 12 soorten papier om je bedankkaarten iets extra’s mee te geven.

TIP! Laat in je ontwerp voor with compliments cards wat ruimte vrij waarin eventueel een handgeschreven boodschap geplaatst kan worden. Deze persoonlijke interactie weten klanten en relaties heel erg te waarderen, kunnen wij uit eigen ervaring vertellen.

With Compliments Cards drukken op A5 formaat

Bedankkaarten laten drukken kan in onze webshop op vier verschillende formaten, waaronder het voor flyers zo populaire DIN A5 formaat. Dit is het grootste formaat with compliments card dat wij standaard aanbieden, maar uiteraard zijn afwijkende formaten in overleg ook mogelijk.

bekijk alle formaten & prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *